Zians-Haas Rechtsanwälte

Tips, Publicaties en News

Zoekt u een eerste orientatie in een bepaald rechtsprobleem? In deze rubriek vindt u praktische tips en commentaren bij het Belgische recht, in het Nederlands.

Niet zelden stellen we vast dat cliënten steeds weer in klassieke vallen trappen, alhoewel deze eenvoudig hadden kunnen worden vermeden. Met hulp van onze tips in de rubriek„Tipps & Tricks“ (meer dan 50 bijdragen) kunt u rechtsproblemen eenvoudig omzeilen.

In de rubriek „Veröffentlichungen - Publicaties“ (meer dan 300 bijdragen) vindt u uitvoerige commentaren bij interessante juristische vragen die u helpen om de rechtssituatie beter te begrijpen.

In de rubriek "News" publiceren we voor iedere rechtsmaterie een overzicht van de recente hervormingen.

Gelieve ook rekening te houden met onze "disclaimer" (vrijwaring).  De informatie via deze website verstrekt is geen juridisch advies. Consulteer steeds ons kantoor voor advies over specifieke juridische problemen.  Wij geven altijd het datum van de redactie aan. Omdat in België de wetgeving zo vlug veranderd is de "actualiteit" van heden, korte tijd later al vaak al deel van de "rechtsgeschiedenis"...

<< ga terug